Aalborg jeg elsker dig…

Jeg har nu boet i Aalborg i lidt over otte år – slår mere eller mindre livsrekord i at have boet et sted længst tid! Fortræffeligt med rødderne godt boret ned i den jyske muld! Og Aalborgensere har sandelig vist sig, at være nogle rigtig søde folk!  Byen byder på et fantastisk kulturliv, mangfoldighed og er meget kontrastfyldt i sit udtryk. En by som er skøn at bo i og imødekommer alle livets glæder. Siden jeg flyttede til Nordjylland, har jeg elsket at tage ind til byen og blive fristet af især cafélivet samt alle specialbutikkerne.

I dag var tanken at besøge de steder, jeg holder allermest af. Tale med personerne bag disken, og gå rundt i butikkerne for at få inspiration til nye ting i hjemmet – Jeg elsker det der med indretning! Det kan være en lille ting til små penge, der gør en stor forskel.

Første besøg er hos Fru Ronne. En delikatesseforretning på hjørnet af  Urbansgade/Reberbansgade. De har alskens lækre the-sorter, kaffe, chokolade, et stort sortiment af kagedekorationsartikler, lækkerier fra Johan Bülow osv.! Et sandt lille delikatessemekka, hvor man hurtigt kan blive fristet over evne… haha.


   

Da sulten meldte sig, faldt valget på et stopfyldt Penny Lane på Boulevarden.

   

Her bliver jeg ofte fristet af at gå ind. De har en stor kærlighed til gode råvarer, og det er altid frisklavet. Win-win. Udover et velrenommeret menukort (ja man skulle tro, at jeg var ansat som sælger), har de en delikatesseafdeling, hvor store dele er hjemmelavet.

      

Det er nok bare at sidde og kigge på hylderne, som alle bugner af lækkerier inden for hjemmelavede tapenader, dips, marmelader o.l.

    

Der er altid mange mennesker i alle aldre – Jeg synes det er skønt når flere generationer går på samme café! Og vidunderligt og livsbekræftende, når man ser ”ældre kvinder” (70+) hygger med kaffe/kage.

Her serveres der god kaffe – meget vigtigt!!

I dag var det dog stort set umuligt at få plads i selve caféen, men pyt med det, når man kan gå i Privaten.

Jeg elsker den kreativitet, der spreder sig i lokalet. I ”PRIVATEN”, som er den nederste del af caféen, er der lavet en slags genbrugsbutik, som blandes med pip´s farverige porcelæner. En fryd for mit øje! Farverne bliver man tosseglad af.

    

Uhm, nu er sulten stillet ;-) Mæt og tilfreds beslutter jeg mig spontant for at besøge boligbutikken HOLLAND, som for mig er et must, når jeg er i byen. God inspiration og altid velmødt af skønne Mette, som altid selv er i sin butik.

INSPIRATION FRA BUTIK HOLLAND

          
  

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044