Antiagingmesse 2013

Antiage er et af tidens helt store trends og diller. Alle ønsker at være spændstige, have glat hud, og ønsker at kunne stoppe hudens ældning. Men kan vi det?

kwikblog-pix-17-246x300

Anti-age handler om at passe bedst muligt på sig selv, sin hud og sin krop. Og ja, personligt er jeg nu sikker på, at man kan nå langt, hvis der leves sundt!

8-10 november er der anti-age messe i København. Har du lyst til at få masser af inspiration, er stedet lige noget for dig!

Besøg Skandinaviens største anti-agingmesse 2013

Interesserer du dig for eller er du måske bare nysgerrig omkring hvilke muligheder der findes inden for kropsforskønnelse og anti-aging ? Måske overvejer du at få nye bryster, en botoxbehandling, en restylane eller anden fillerbehandling, en øjenoperation, en tandblegning, en laserbehandling eller noget helt trejde ? Mulighederne er mange så besøg Skandinaviens største antiagingmesse og få råd vejledning og svar på dine spørgsmål. Få information om den nyeste forskning, de nyeste metoder og de sidste nye tiltag inden for anti-aging og mød nogen af landets dygtigste behandlere.

Kom og få et godt tilbud på den behandling du altid har drømt om !

Mød de førende eksperter inden for plastikkirurgi, øjenkirurgi, tandkirurgi, LPG, ernæring, filler, botox, cremer, motion, dermatologi, kosmetologi, oxygenbehandling og m.fl.  og hør  om hvad de kan gøre for dig.” Læs meget meget her.

Hos Selected Bloggers kan du vinde billetter til messen. Tryk her og tryk dig videre i konkurrencen

I den kommende tid vil jeg blogge omkring Antiageing, dele gode opskrifter m.m.
Så se med på bloggen imorgen, hvor jeg fortæller om min Ynglings forfatter - THORBJÖRG HAFSTEINSDOTTIR. Du kan bla vinde den nye bog af  forfatteren, THORBJÖRG HAFSTEINSDOTTIR ,”Den ultimative anti age-guide - Smuk hud med naturlig glød på 28 dage”, på herodestilpilatus. 

IMAG0292

Yderligere vil du i den nærmeste tid kunne følge indlæg om antiageing hos mange af bloggerne på SelectedBloggers.dk Se med her.

Øverste billedet er “lånt” fra Google billeder på kwikblog.

Posted on by Pernille i Anti Aging Fair

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044