Bliv dit smukkeste selv, markant yngre fra inderst til yderst

Vind  THORBJÖRG HAFSTEINSDOTTIR´s nye bog Den ultimative anti age-guide

antiage 2

Forleden blev jeg kontaktet af Art People. Jeg blev spurgt om jeg kunne være interesseret i at køre en konkurrence på en ny bog, Den ultimative anti age-guide - Smuk hud med naturlig glød på 28 dage, af forfatteren THORBJÖRG HAFSTEINSDOTTIR, uddannet sygeplejerske og ernæringsterapeut. Hun har udgivet adskillige bøger om antiage med den thorbjörgske vitalitetsmodel som grundfilosofi. Mest kendt er hun dog for bestsellersuccesen 10 ÅR YNGRE PÅ 10 UGER og fra den populære DR-serie KÅL ELLER KANYLE.

BLIV DIT SMUKKESTE SELV, MARKANT YNGRE FRA INDERST TIL YDERST! Det står der skrevet i den nye bog. Og det tager kun 28 dage. Believe it or not? Men det virker. Og jeg er snart nød til at tage mig sammen til at kaste mig ud i projektet – smukkere på 28 dage.

antiage 3

Bogen handler om at man skal Booste sine vitale organer, sit velvære og sit energiniveau. Den komplette guide til dig, der gerne vil opleve et antiage-mirakel på naturlig vis: 28 dages total detox, som vil få din hud til at se 10 år yngre ud på rekordtid. Den ultimative antiageguide er spækket med opskrifter, skinfood, ekspertviden om antiageprodukter og kosttilskud, vitaminer og mineraler, udrensning og afspænding, skønhedsbehandlinger, yogaøvelser, sund fordøjelse, sunde fedtstoffer, samt guides til tilskud, produkter og behandlinger og meget, meget mere.

Hører du til den gruppe som er træt af at være træt, forstoppet, tør, sur og frustreret over synet i spejlet om morgenen, og vil du gerne af med din elevatorvægt, bleghed og slap hud og nogle af dine rynker, vil jeg anbefale dig at læse THORBJÖRG HAFSTEINSDOTTIR´s nye bog Den ultimative anti age-guide.

Start i dag og bliv yngre, smukkere, sundere og gladere i løbet af kort tid!

antiage1

Deltag i konkurrencen om at vinde bogen, Den ultimative anti age-guide 

Herodestilpilatus udlodder 4 bøger. Det eneste du skal gøre er at `like` facebooksiden Herodestilpilatus, og sende mig en lukket besked med dit navn og din adresse. Jeg trækker lod på fredag, og vinderen modtager bogen direkte fra Art People.

God fornøjelse! Jeg har læst bogen, og jeg kan kun anbefale den. Nogle af de fantastiske madopskrifter, vil jeg i nærmeste fremtid dele med jer her på bloggen.

Vil du vide mere om Thorbjörg, kan du se mere her.

Sidst men ikke mindst, går du i gang med 28 dages total detox kur, hører jeg meget gerne fra dig. Måske er du frisk og tar´ før og efter billeder:)

antiage 4

Posted on by Pernille i Anti Aging Fair

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044