Mangler du desserten til en lørdag aften?
Kuhns Kitchen foreslår Créme Brûlée. Créme Brûlée er på utrolig mange måder en fantastisk dessert. Det smager fortrinligt godt og næste alle kan lide den. Det er en klassisk dessert, som er super let at lave og absolut min yndlingsdessert. Se med her!
Créme Brûlée er er fransk og betyder brændtcreme. Det er en dessert af fløde, pisket med sukker, æggeblommer og vanilje. Jeg vil tro, at det er en af de mest populære desserter verden over, med ganske få ingredienser, men smager helt perfekt!
Opskriften herunder er til 4 -6 mindre portioner. Billederne viser en kæmpe portion, da vi lavede til mange personer!
Ingredienser:
2,5 dl fløde
1 dl mælk
Kornene fra en halv til hel stang bourbon vanilje
Alminde vanilje pulver efter smag
2 små æg
6 tsk rørsukker
Fremgangs måde
Bland fløde, mælk, sukker og vaniljesukker i en gryde og bring det stille i kog under omrøring. Når det koger, tages gryden af varmen og stilles til afkøling. Cremen skal køles ned til ca 50 grader, og derefter blandes æggene i. Pisk blandingen rigtig godt sammen.
Hæld blandingen i små forme, eller som jeg på billederne, i et passende str. fad.
Bag Créme Brûléerne i 30 minutter ved 150 grader (varmluft) eller 160 grader i alm ovn. Cremen skal stadig være `blævret`, når du tager den ud af ovnen.
Stil formene i køleskabet. Gerne minimum 3-4 timer.
Drys ca 1 tsk rørsukker på Créme Brûléens overflade, og fordel sukkeret over overfladen ved at ryste ormen forsigtigt.
Brænd sukkeret med en gasbrænder med konstant bevægelse. Fokusér flammen på formens kanter – midten brænder nærmest af sig selv.
God fornøjelse og skøn weekend til alle derude!
Sættes i ovnen
Charlotte Pape og jeg siger velbekomme.:)
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044