Den lyserøde handske

Så har jeg beskæftiget mig med Den lyserøde handske i 1,5 måned. Interessant ny branche, som er lidt “beskidt”, hårdt arbejde samt til tider lidt ubarmhjertelig! Det hårde konkurrencemiljø presser flere serviceselskaber til at give tilbud de ikke tjener på! Aktørerne på markedet kæmper om kunderne, og pludselig er jeg, Den lyserøde handske, en del af dette!

1185242_10151830987103618_890029609_n

Det er ærgerligt at sætte sine priser ned, for har man prøvet at gøre rent mange timer hver eneste dag, finder man ud af at rengøringsfolk burde være meget højere lønnet. Det slider, og ikke mange folk får tak for deres arbejde. Jeg må dog sige, at jeg er meget taksam for de kunder jeg har . Og jeg dumper ikke mine priser, og dumper heller ikke på kvaliteten. 

Den lyserøde handske giver I dag tip til hvordan du får et helt rent toilet, uden kalkaflejringer m.m. Googler man det, møder man utrolig mange gode råd som

  •  Tøm toilettet for vand – Hæld cola i, og put film over det. Lad det stå til næste dag, og rens grundigt med lidt brunt sæbe
  • Put en opvasketabs i toilette og lad den ligge natten over
  • Blanding af brun sæbe og eddike, som sidder natten over.
  • Hæld klorin i kummen og lad det stå natten over
  • Citronsyre går i dybden. Citronsyre opløst i vand er godt mod rust, kalk og urinrester. Fugt noget toiletpapir eller vat med opløsningen og læg det på de berørte områder. Lad det stå om natten og børst det med toiletbørsten, inden du skyller efter
  • Skrap rengøring, som ikke kan anbefales. Men hvis nødvendigt, brug fælgerens. Fælgerensen fordeles i kummen og står i et døgns tid, mens man jævnligt giver det en tur med børsten.

Uanset hvilken metode man vælger, skal man sørge for at lufte ud og havde handsker på hele tiden.

Jeg benytter mig ikke af nogle af ovenstående modeler, men har selv taget imod et fantastisk tip fra Platin clean & promotion v. Lise Lotte Lennø, nemlig Pimpsten, som tager ALT! Og det er ikke skadeligt for miljøet.

Herunder kan du se billeder før brug af pimpstenen

toilet2

Og efter brug af pimpsten

toilet1

Skal du i gang med den store hovedrengøring, så frygt ej.  Hvad enten du knokler med genstridige pletter eller støv i krogene, er der masser af ny inspiration, der gør rengøringen hurtigere, sjovere og nemmere. 
På med musikken, og lad tankerne flyde. Nyd dit eget selskab og vær glad for alt den alene tid du får når du gør rent. Tankerne har frit løb…Og du har tid til at lytte til musikken.

Herunder kan du læse lidt generelle gode råd fra nettet, som jeg endnu ikke selv har afprøvet.

Rent bag sengen
 Når du skifter sengelinned, lader  du lagnet glide ned bag sengen og trækker det ud i den ene side. Så er der fjernet støv bag sengen, det er hurtigt og nemt.

Rens dine malerier med rå kartoffel. Tag en stor kartoffel og skær den ene ende af, så der bliver en plan flade. Gnid så på maleriet, og når kartoflen er blevet snavset, skæres en skive af, og der kan fortsættes. Til sidst tørres efter med en blød klud.

Effektiv pletfjerner
Løgets sure kemikalier virker godt på pletter på læder. Skær løget

midt over og gnid det på sko, møbler, tasker eller tøj af læder og poler bagefter.

Ren ovn og plader  Pladerne smøres ind i brun sæbe, lægges i en stor plastikpose. Så sættes en lille skål med tredobbelt salmiakspiritus ned i posen, lukkes godt, og lader det stå til næste dag. Så er det lige til at gøre rent, og pladerne bliver som nye. Ovnen smøres med sæben, og der stilles en lille skål med salmiakspiritus ind i ovnen i ca. 2 timer. Derefter er den lige til at gøre ren.

Blank brusekabine
 Brusekabine af plexiglas gnides med lidt rå linolie. Alternativ ren eddike.

Når du vasker gulv, hæld lige en lille smule skyllemiddel i vaskevandet. Gulvet bliver meget mere skinnende og flot at se på. 

God arbejds lyst med din rengøring. Og orker du ikke selv at gøre rent, er Den lyserøde handske altid på farten, med sine dygtige arbejdsomme underleverandører. Firmaet, Den lyserøde handske, bygger på et koncept, der skal yde velgørenhed og sætte fokus på brystkræft ved at yde professionel rengøringsserivce til virksomheder og private. Navnet Den lyserøde handske er derfor tænkt til at skulle skabe associationer til både rengøring og brystkræft.

Sem mere her

Har du lyst til at støtte brysterne, kan du gøre det direkte her , hvor Den lyserøde handske har sin egen indsamling.

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044