Design din egne højhælede palietsko

Min yngste datter er helt skudt i sko – gerne vilde og vovede med høje hæle. Hvor mon hun har det fra!

Jeg skulle give en lille ekstra gave til hendes konfirmation, og besluttede mig for at købe et par højhælede sko, jeg selv kunne pynte, og sætte et personligt touch på. Aften efter aften sad jeg med pincet, gulddrys og palietter, som jeg nøjsomt klistrede på skoene. Resultatet ses her. Formålet med dem er ikke at de skal på fødderne, det er nærmere tiltænkt at være en slags ”skulptur” på værelset!

Palietsko

Posted on by Pernille i Det kreative hjørne

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044