Gokart World

Gokart World i Svenstrup – få et adrenalinkick i hverdagen; det er ikke kun for mænd!

En dag var jeg et sving forbi Gokart World i Svenstrup, hvor både min datter og svigersøn arbejder. De havde længe prøvet at overtale mig til at komme ud og køre en tur og se deres arbejdsplads, og nu skulle det endelig være. Min første, men bestemt ikke sidste gang i en kart, skulle blive en snefyldt og gråtrist tirsdag – et adrenalinrush af dimensioner, skulle jeg hilse at sige! I Gokart World er der ingen sne, da det er en af Danmarks bedste indendørsbaner. De er samtidigt specialister i at afholde større arrangementer, da der både er et hyggeligt barmiljø og et større konferencerum tilknyttet. Jeg selv tænkte straks i retning af en anderledes veninde kom-sammen, men Allan, der ejer stedet, fortalte både om firmafester, julefrokoster, blå mandag, klassefester, fødselsdage etc., som oplagte muligheder for at få et sjovt alternativ til de sædvanlige arrangementer. Jeg må ærligt indrømme, at jeg i høj grad var positivt overrasket over det hyggelige miljø – motorsporten har i mit hoved altid været forbeholdt det modsatte køn, og jeg selv har en yderst begrænset viden om alt teknisk vedr. biler og mindes ikke, at jeg nogensinde skulle have brugt en søndag på at se Formel 1, og endnu mindre har jeg selv slået mine folder i fartglædens tegn. Jeg har dog virkelig fået min horisont udvidet hvad det angår, og kunne bestemt godt forestille mig, at det kunne udvikle sig til en alle tiders fed og sjov dag at give veninderne baghjul og slutte af med et glas vin i baren efterfølgende.  Hvad angår de ansatta, må jeg jo nok erklære mig selv inhabil i forhold til en objektiv vurdering, men min egen personlige holdning er selvfølgelig, at de er søde, dygtige unge mennesker, der altid har et smil til overs, og ejeren, Allan Berndt, der selv er tidligere racerkører, er yderst professionel og altid god for en sjov bemærkning. Stemningen og køreglæden er i højsædet, når du besøger Gokart World, og det er i hvert fald noget, jeg selv sætter stor pris på.

Skulle I derude have mod på at udforske det nærmere, anbefaler jeg at I kigger forbi deres facebookside eller hjemmeside gokartworld.dk

Information hentet på Gokart Worlds facebookside:

Tidtagningsanlæg med mulighed for Le-Mans. Op til 10 gokarts på en gang. Konferencelokale op til 45 pers. Mulighed for bespisning ved forud bestilling.

Lej selv en Gokart på Jyllands bedste indendørs bane. Gokart World har fået ny bane, kom og se det nye layout på banen. Få en rigtig sjov dag i Gokart World, hvor dygtige instruktører giver en grundig vejledning inden starten går.

De lynhurtige racere er varmet op. Vi låner dig styrthjelm og køredragt – du skal bare medbringe godt humør og køreglæde.

HUSK – Det er ikke tilladt at køre i beruset tilstand.

Se meget mere på http://www.gokartworld.dk

 

Posted on by Pernille i Ikke kategoriseret

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044