Hop ud af hamsterhjulet og få større livsvitalitet

Hop ud af hamsterhjulet og få større livsvitalitet
Send ”burde”, ”skulle” og ”er nødt til” på ferie. Giv ”plejer” løbepas og send to-do-listerne hen hvor peberet gror. Tag aben på skulderen -  hesten under armen og mærk hvordan det er at bo i det mentale Villa Villa Kulla, hvor vi stikker fingrene ned i livets lagkage.

IMG_1186

Vil du være med på vognen? Vi holder bla eksklusive kurser i Aalborg. Forvent en sprængfarlig cocktail af kreativ ”Out of the box tænkning” og få en gnistrende energiopladning, hvor du inspireres til at blive endnu bedre, til at bide livet i låret og danse polka med din dagligdag. Lær at bruge hele den mentale pallet, så du selv og dine omgivelser kommer til at stråle lidt mere. Oplev hvordan den store ja-hat kan føre dig ad vildsomme veje – til steder som måske kunne blive overraskende dejlige. Hop ud af hamsterhjulet ved hjælp af vanebrydning tilsat en lille skefuld crazyness .  Få et wakeupcall og lær hvordan ”fucking flink” mentalitet giver ekstra livsvitalitet. Find din helt egen unikke X-faktor – og giv dine kunder, kolleger, familie og venner noget andet og mere end de forventer.  Kom med på tidens trend – hvor generøsitet er det nye sort og hvor skævtænkning og kreativ tankegang kan være en af genvejene til mental sundhed og større livsvitalitet.

Farverig Pippipower og sprudlende selvudvikling

.IMG_1402
For mange år siden stiftede jeg sammen med en flok skønne kvinder, en Pippigruppe. En gruppe på 8 vidunderlige og forskellige Pippier, som alle byder 100 % på sig selv. Vi mødes fast et par gange om året, og en af gangene over flere dage i et sommerhus. Jeg elsker dem alle, hver og en,  for hver deres styrker og svagheder. Jeg er glad for den ytringsfrihed vi har, og som giver plads til, at vi alle kan være os selv på alle niveauer.
Jeg holder af forskelligheden i befolkningen, blandt min egen familie og mine venner. Jeg holder af dybe snakke og meningsudveksling. Mangfoldigheden længe leve!
Hvad laver man som Pippi? Med Pippi ordene: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt”, har vi et godt udgangspunkt. Vi sætter fokus på farverig og sprudlende selvudvikling. Fylder livet med skævhed. Bliv lidt mere Pippiagtig end Tommy og Annika, som lever i firkantede kasser, som vel friserede borgere, der aldrig har fingrene helt nede i lagkagen.
Jeg synes det er lidt sjovere i Villa Villakulla :-). Og vi kaster også med lagkage!

Giv dig selv og dine medarbejdere en gave og genfind glæden og spontaniteten!  Tid er en dyrebar ressource så tænk ud af boksen, og vend tingene på hovedet. Min gode veninde og pippimor Lene Høiby, holder uimodståelige foredrag og er kendt for sin sprudlende formidling, der med humor og indlevelse motiverer til nytænkning og personlig udvikling.
Kontakt os for at høre mere på presse@pernillekuhn.dk

Posted on by Pernille i For dig som vil og tør lidt mere - Kurser!

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044