Ideer til opbevaring af sko

Hvordan opbevarer du dine og familiens sko?

shoes

Mit mareridt har altid været, at uanset hvor meget man rydder op, fylder familiens sko op i hvert et rum. Jeg har længe søgt Shoe-storage-solutions!! For en en kvinde kan aldrig få for mange sko, det ved vi. Men jeg har aldrig rigtig vidst, hvordan jeg på smarteste måde opbevarer dem. Skoene fortjener en særlig plads!

sko11 sko12

Se med her og find ud af hvad der passer bedst i dit hjem.  Skal skoene placeres på rad og række i dit klædeskab eller udstilles i et flot stativ, sættes ind i et gammelt skab eller hænges op på et tøj stativ. Måske hænges på gamle vandrør, som er hængt op i værelset?

I et af mine første blog indlæg, satte jeg fokus på mine egne sko opbevarings ideer.

Se hvordan jeg opbevarer mine sko, fra mit tidligere indlæg

Herunder ideer fra google sko opbevaring.

 

imagessko

 

sko-holder3 sko2 sko7 skoaeske_smaa_sko Skohylde skoopbevaring

 

Her kan du finde opbevaring til dine sko.

 

Posted on by Pernille i Bolig og indretning

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044