Inspiration til juleblomster, kranse og opsatser

 Jonas Jensen Blomster – På jagt efter juleblomster, kranse og opsatser 

Juletraditionen tro, er adventskransen næsten den vigtigste del af december måned, når jeg tænker julepynt. Jeg bryder mig ikke om gran, og derfor er jeg altid på jagt efter en spændende en af slagsen. Jeg ved Jonas Jensen kan det der med kunst, blomster, grene og generel kreativitet, så oplagt at besøge ham i butikken i Aalborg.

Da jeg kommer ind i butikken, er jeg så heldig at Jonas´s stjernekollega, Trine Norby fra København, er på besøg. De er netop ved at lave bla julearrangementer i butikken, og jeg kommer som kaldet. De har mødt hinanden til blomsterkonkurrencerne igennem dansk blomsterhandlerforening. Første gang var til DM i Frederikshavn i 2004. Og begge er medlemmer i dansk blomsterhandlerforenings dommergruppe, der dømmer blomsterkonkurrencerne. Begge har vundet mange af landets helt store konkurrencer.

Lad jer inspirere af billederne jeg tog i butikken. Adventskranse, opsatser og andet spændende. Alt overdådigt, prangende, eventyragtigt og aldeles smukt. Det er præcis de ord som kommer til mig, når jeg ser Trine og Jonas´s samarbejde med deres “julegodter”. Spændende opsatser, og skønne adventskranse eller stager. Måske bliver du selv inspireret til dit eget julehjem.

Hvis du har lyst, er du som tidligere nævnt, velkommen til at sende et billed af din adventskrans til min blog www.herodestilpilastus.dk

Posted on by Pernille i Bolig og indretning

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044