Inspiration til nyt på væggen i dit hjem

Mangler du inspiration til nyt på væggen i dit hjem?
pinkpop_martinpop
Det gør jeg. Og netop derfor har jeg længe ledt efter noget som faldt i min smag. :)
Kunst gør mig glad…Og poparten har nu indhentet mig. Det er tid til at forny looket hjemme i stuen . Og denne gang bliver det med popart.
Mennesket og kunsten har altid været forbundet med hinanden. Er det ikke vores behov som menneske og vores drivkraft at skabe, om det så hedder kunst, film, mad, kærlighed eller andet – VI skaber altid noget, og det føles skønt.
Jeg søger altid efter nye spændende kunstnere, som skaber og formidler et fedt artwork, gode motiver og nogle skønne farver. Facebook er mulighedernes sted, og netop der mødte jeg kunstneren Martin Pop, som jeg nu har fulgt næsten et år. Jeg er vild med alle hans popart billeder og har lyst til at dele det med jer.  Pop arten er en kunstretning  der gør op med abstrakt ekspressionisme og søger mod den figurative kunst med temaer fra massekulturen.
Desværre har jeg ikke haft tid til at besøge Hr Pop i Gentofte, men det er altid godt at have noget til gode. Heldigvis kan man nyde alle billederne på web galleriet og få den vildeste inspiration.
face1207
loveshop_martinpop_popkunst
 
Posted on by Pernille i Bolig og indretning, Det kreative hjørne

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044