Stilsikkert look med monkeyglasses

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler... | Leave a comment

Monkeyglasses

Sommerens første solstråler har kastet sit lys over landet, og jeg har kastet mig over lækre solbriller fra Monkeyglasses. Ikke helt tilfældigt.

For lidt tid siden havde jeg besøg en hel weekend af gamle kolleger, fra min tid på Sheraton Copenhagen Hotel i KBH. Vi var 6 tøser under sammen tag, og nogle af os havde ikke set hinanden i 20 år. Det blev til endnu en fantastisk weekend i mit liv.

IMG_7103

Stadig nysgerrig? » Læs mere!

Vision Board 2014 – Ja tak til livet

Posted on by Pernille i Ikke kategoriseret, Jeg anbefaler... | Leave a comment
Vision Board 2014 – Ja tak til livet
Min skønne veninde, min pippi mor i livet, min inspirator og altomfavnende ven Lene Høiby siger :
“ Nej til intetsigerne og ja til livet!”

Du skal ikke finde dig i noget! Det gælder om at sige fra, kort og kontant! Man skal kende sine egne grænser – ikke lade sig misbruge. Ikke være slave af andre folks forventninger og ønsker! Næh – det gælder sandelig om at slå bremsen i, og først fornemme, hvad man selv har lyst til, før man lader andre mennesker trække sig rundt i manegen!

IMG_6735

Stadig nysgerrig? » Læs mere!

Vind Pernille Højmarks nye bog, `Først nu forstår jeg intet`

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler... | 3 Comments
Vind Pernille Højmarks nye bog, `Først nu forstår jeg intet`
Først nu forstår jeg intet_forside_small
På mit natbord ligger bogen `Først nu forstår jeg intet`. En biografi af Pernille Højmark
Jeg har fulgt Pernille Højmark og Sweethearts i mange år. Elsker musikken og Pernilles ærlige og modige fremtoning. Hun sendte mig sin nye bog, og jeg er næsten færdig med at læse den. Kan kun anbefale dig at
tage med på en rejse gennem Pernille Højmarks liv. Nyskilt og ulykkelig tager hun i januar 2013 til Buenos Aires for at finde varmen og glæden igen. I et forsøg på at forstå sig selv, ser hun tilbage på sin barndom og ungdom – på fest, druk, svigt og kærlighed. En spændende, livsglad, morsom, rå og hjertegribende beretning om sangeren og skuespillerens unge år. Og om en rejse, der ikke går som forventet.

Den lyserøde handske

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler... | Leave a comment

Så har jeg beskæftiget mig med Den lyserøde handske i 1,5 måned. Interessant ny branche, som er lidt “beskidt”, hårdt arbejde samt til tider lidt ubarmhjertelig! Det hårde konkurrencemiljø presser flere serviceselskaber til at give tilbud de ikke tjener på! Aktørerne på markedet kæmper om kunderne, og pludselig er jeg, Den lyserøde handske, en del af dette!

1185242_10151830987103618_890029609_n

Stadig nysgerrig? » Læs mere!

DENGANG…Nostalgi

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler... | 2 Comments

Det er ren NOSTALGI, når man sidder og kigger billeder fra Dengang. Dengang for mange år siden, hvor man kun betalte 65,00 øre for en champagnebrus og 2,25 kr. for den dyreste Guld Strut. Skønt at tænke tilbage på dengang…Dengang de sendte Ingrid og lillebror – når man sad og sang med i sofaen! Dengang med spiste Spunk, og betalte 1,00 kr for hele æsken. Og fedeste at tænke tilbage på dengang Landsholdet virkelig gav den max gas, gik i studiet og indspillede Re-Sepp-Ten, i anledning af Danmarks debut ved verdensmesterskaberne i 86´. Iøvrigt en single som igennem Ekstra Bladet blev solgt i 15.000 eksemplarer

 dengang11
1 2 3 4 5 6 7   Next »