Kandis laver TV Spot

Forleden dag blev der lavet TV Spot med Kandis, som 29.oktober releaser Kandis 15. Og jeg ved der er voldsomt mange som glæder sig!

I super lækker location ved restaurant Fusion i Aalborg, bleve der arbejdet på det nye TV Spot, til Kandis 15. Og jeg er sikker på, der kom noget godt i kassen.

Den bedste stylist, Bibi Hölzermann Junget, gjorde de 4 Kandis gutter endnu smukkere.

 

Der blev signeret flere hundrede CD Booletter.

Kandis er rejsende i livsglæde, og som de selv udtrykker det, handler det om sol, sommer, kærlighed og evig troskab. Det handler også om en kultur, som hver uge fylder idrætshaller med danseglade mennesker og iørefaldende toner – akkompagneret af fadøl og fællessang. Og med et salg på over 1,5 millioner plader og en fanklub på godt 3.000 medlemmer, har Kandis skabt sig en unik platform uden sidestykke på den danske musikscene.

Siden 1989 har Kandis underholdt over tre millioner mennesker, der for en aften har glemt alt om hverdagens trængsler og fået sveden til at pible frem på et tætpakket dansegulv. Kandis har tilbagelagt 1,3 millioner kilometer på landevejene – det svarer til mere end 30 gange rundt om jorden – for at spille på kroer, i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og dansegaller. Og jeg ved de fortsætter i mange år endnu.

FRAKLIP……

 

Posted on by Pernille i Pernille kom forbi

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044