Kuhns Kitchen laver KLOG KOST

Kuhns Kitchen laver KLOG KOST
Mangler du også energi efter vinteren? Jeg gør, og derfor kaster jeg mig i den kommende tid over forskellige lækre Grøntsags- og frugtjuicer. Friskpresset juice er den perfekte start på dagen, et sundt supplement til dagens kost og et stort vitamin boost som din krop vil elske dig for at drikke. Jeg har i lange perioder lavet forskellige drikke hver dag. Perioden uden de sunde drikke har varet alt for længe nu, og det er i den grad på tide jeg kommer ind i `Friskpresset juice` kampen.
IMG_7051
IMG_7068 IMG_7071
Min favorit drik skal helst indeholde en stor klump ingefær. Den knoklet knold gemmer på stor smag og burde være en fast ingrediens på spisebordet hjemme hos mig hver dag.
Ingefær har i årtusinder været et populært middel mod fordøjelsesbesvær, diarre, kvalme og mange andre lidelser, men roden indeholder en række vitaminer og antioxidanter, der har vist sig vigtige mod blandt andet tarmkræft, diabetes, hjertekarproblemer og fertilitet.

En lækker frisk og smuk drik, der giver energi og masser af vitamin power.

Ingredienser:

2 store gulerødder

2-3 rødbeder

2 stænger bladselleri 

lille klump ingefær

2 æbler 

Et stort bundt persille

IMG_7084
 

 

 

 

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044