Kuhns Kitchen laver KLOG KOST

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen | 1 Comment
Kuhns Kitchen laver KLOG KOST
Mangler du også energi efter vinteren? Jeg gør, og derfor kaster jeg mig i den kommende tid over forskellige lækre Grøntsags- og frugtjuicer. Friskpresset juice er den perfekte start på dagen, et sundt supplement til dagens kost og et stort vitamin boost som din krop vil elske dig for at drikke. Jeg har i lange perioder lavet forskellige drikke hver dag. Perioden uden de sunde drikke har varet alt for længe nu, og det er i den grad på tide jeg kommer ind i `Friskpresset juice` kampen.
IMG_7051

Créme Brûlée verdens bedste dessert

Posted on by Pernille i Ikke kategoriseret, Kuhns Kitchen | Leave a comment

Mangler du desserten til en lørdag aften?

Kuhns Kitchen foreslår Créme Brûlée. Créme Brûlée er på utrolig mange måder en fantastisk dessert. Det smager fortrinligt godt og næste alle kan lide den. Det er en klassisk dessert, som er super let at lave og absolut min yndlingsdessert. Se med her!

foto

Stadig nysgerrig? » Læs mere!

super lækre Kornfri kerneboller

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen | Leave a comment
Kornfri kerneboller
 
IMG_6578

køkkenmaskiner

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen | Leave a comment

Hvilken køkken maskine har du?

En dag fik jeg en sjov mail. En mail med spørgsmålet om jeg havde en køkkenmaskine, og ifald hvilken. Jeg svarede: “Jeg har en hel maskin park”. Og jeg elsker alle mine køkkenmaskiner, som hver eneste dag hjælper mig med at lave mad, bage og lave grøntsagssaft!

Og hvad gik denne mail så ud på??

koekkenmaskiner-lang-pernille-lille

 

Stadig nysgerrig? » Læs mere!

Melfrit Nødde Brød

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen | Leave a comment
Melfrit Nødde Brød
Kuhns Kitchen byder denne gang på bagt stenalderbrød. En Populær kosttrend som handler om at spise proteiner, fedt og gode kostfibre.
I stenalderen kunne man kun spise det, man kunne fange, såsom fisk, skaldyr, fjerkræ eller også var det noget, vi kunne plukke som grøntsager, frugter, nødder m.m. Klik dig ind og få en fantastisk opskrift
brød11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Next »