Er du morgenfrisk? Lav morgenboller og mysli

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen | Leave a comment

Er du morgenfrisk? Ikke jeg, så jeg forberedte grovboller og mysli til dagens brunch, i går.

Jeg elsker hvide hjemmebagte boller, men maven hæver nærmest af dem. Derfor bager jeg altid grovboller, med masser af korn. Stadig nysgerrig? » Læs mere!

Vitamindrik du bliver afhængig af

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen | 4 Comments

Er du afhængig? Det er jeg :)

Op til flere gange i ugen laver jeg min vitamindrik, hvor ingefær og gulerødder næsten er faste ingredienser.

Denne gang brugte jeg:

Indkøbstur i Danmarksgade

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler..., Kuhns Kitchen | Leave a comment

Danmarksgade

Når jeg handler, er jeg altid omkring Danmarksgade, specielt butikken Asian Supermarked. På torsdag skal jeg sammen med familien lave sushi, og i denne butik har de hele udvalget, undtagen frisk fisk. Van Hung som har butikken er sød og fantastisk til at hjælpe. Stadig nysgerrig? » Læs mere!

Improviseret Baba ghanoush/Auberginedip

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen | Leave a comment

Auberginerne vaskes og skæres over. Saltes, og skyldes efter en halv time. Koges i 20 minutter. Kødet skrabes ud med en ske og kommes direkte i en blender, sammen med salt, peber, olivenolie og hvidløg.

Improviseret Baba ghanoush/Auberginedip

Stadig nysgerrig? » Læs mere!

Semi-dried tomatoes

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen | 1 Comment

Køb 4 bakker små tomater. Vask og halver tomaterne. Læg dem alle på en ovn plade og tænd ovnen på 60 grader.

Tomater

Stadig nysgerrig? » Læs mere!