Lækre grovboller med revet æbler

Lækre grovboller med revet æbler, urtesalt og fennikel

Weekenden nærmer sig stille og roligt, og har du tid kan du kaste dig over bagning inden weekendens entre, så der er friske boller både til de kolde morgner og aftner

Ingredienser:

  • 1 liter lunkent vand
  • 25 g. økologisk gær
  • Økologisk Italiensk grovmel
  • 5 korns blanding
  • Speltflager
  • 3-4 æbler
  • Urtesalt + fennikelfrø til at drysse ovenpå bollerne inden de bages.
Kornene skal fylde ca være 25 % af dejen, da bollerne ellers bliver for grove, tunge og kan da bruges som kasteskyts. Dejen skal være klistret og klattes på bradepanden.
Bages ved 180 grader i 30 min – varierer efter bollernes størrelse.

Har du lyst, kan du bage halvdelen af bollerne uden at drysse krydderier ovenpå.

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044