Lakrids ganache med hvid chokolade mousse

Lakrids ganache med hvid chokolade mousse

Skal du have gæster i weekenden, eller skal du hygge dig med familien, måske venner?

Kuhns Kitchen deler den ultimative dessert, hvis man er vild med hvid chokolade og lakrids.

IMG_4704

Lakridsganache:
100 g. hvid chokolade
2,5 dl. piskefløde
1 – 2 tsk lakridspulver fra Bülows eller fra urtekram. Bülows klart at fortrække

Hvid chokolademousse:
200 g. hvid chokolade
ca. 3-4 dl. piskefløde
6 past. æggeblomme
100 g. sukker

Lakridsganache:

Hak chokoladen og hæld den i en skål. Bring fløden i kog, og hæld den over den hakkede chokolade. Rør indtil det er en ensartet masse. Tilsæt til sidst lakridspulveret og rør. Fordel lakrids ganachen i dessertglas.

Hvid chokolademousse:
Smelt chokoladen i vandbad. Pisk fløden til en let og cremet konsistens.

Pisk æggeblommer og sukker til en æggesnaps. Bland chokoladen og æggesnapsen, og vend flødeskummet i lidt ad gangen.

Hæld moussen i dessertglassene ovenpå lakridsganachen og sæt glassene på køl.

Fungerer både i køleskab et par timer, eller 1-2 timer i fryseren.

Pynt med flydene lakrids fra bülow og drys evt med lakridsdrys fra bülow.

IMG_4706 IMG_4707 IMG_4708 IMG_4709 IMG_4710 IMG_4711 IMG_4712 IMG_4713 IMG_4714 IMG_4715 IMG_4717 IMG_4721

Rigtig god fornøjelse.

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044