Livet er andet end lutter lagkage

I 8 år har jeg flere gange ugentligt passeret “Værestedet ” i centrum.  Et sted som der ligger mange af rundt omkring i hele Danmark. Jeg har været vidne til de mange tabte personligheder, som færdes udenfor stedet, ædruelige og mindre ædruelige, hjemløse og ikke hjemløse. Tænkt på hvilken “historier” de har med sig, og hvad de gemmer i deres bagage?

Tænkt det var fint, de kunne mødes med andre ligestillede, så de ikke skal føle sig ensomme og alene.

Forleden dag passerede jeg igen stedet, og besluttede mig for at gå ind.

Da jeg kom ind, blev jeg taget godt imod, og budt på kaffe og brød. Karl og Finn, på billedet ovenfor, ville gerne fortælle mig om stedet, og om de forskellige som besøger det. Mødte ligeledes Klaus fra Rønne, som tog sig af alle arrangemeneter udenfor byen. Skønne ildsjæle. Både frivvillige  og fastansatte var tilstede. Og de besøgende, som sad med deres kaffe,  frokost, eller bare var tilstede, ville gerne tale, fortælle og lytte. Meget hyggeligt.

 

I en tid hvor alt går stærkt, møder man mange blikke på sin vej, men hurtigt er de glemt igen. Men alligevel er der blikke man ikke sådan lige glemmer…Blikke kan fortælle alt, og netop derfor, er det godt, at der findes steder hvor disse sjæle kan mødes. Få serveret gratis kaffe, kage og frokost. Aftens mad hver tirsdag, samt nyde af andre arrangementer, de kan melde sig til. På væggene i det lille lokale, har de besøgende gæster malet cirkler, men ordsprog om livet. Skønne citater, som jeg gerne ville minde jer alle om at huske. :)

 

Der er tusinder af socialt dårligt stillede familier i Danmark – Godt der er nogen som hjælper. Er du selv `frivillig` et sted??

Husk at være FUCKING FLINK!

Posted on by Pernille i Pernille kom forbi

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044