God lørdag: Dejlig brunch på Stygge Krumpen i Aalborg

Dejlig lørdag. Træning i Fitness World, skøn brunch med fantastiske mennesker og afslapning i sofaen. Netop sådan som jeg gerne vil have en lørdag skal være. Tid til at bare at være, men også tid til at tænke mange kreative tanker, sammen med folk jeg godt kan li’.
Der er dømt ren lørdagshygge. Brunch på Stygge Krumpen i Aalborg, sammen med Maria og Michael. Hvor heldig kan man være. Power og livsglæde. Kreative tanker og champagne, serveret af tjeneren, Mark.
Brunchen er nydt og jeg tænker mange tanker.
Jeg ville ønske, at døgnet havde mange flere timer. Timer til at hjælpe andre. Timer til at pleje alt det som skal plejes. Men hvis man virkelig vil, kan man vel prioritere. Det gør Maria!
Jeg har kendt Maria i mange år, og er imponeret over det drive og engagement hun har haft, specielt når det gælder Maria Donna Foreningen.
Maria Donna Foreningen, er en forholdsvis nystiftet forening, hvis formål er at yde direkte støtte til volds- og kriseramte kvinder i form af netværk eller økonomisk håndsrækning.
Fondens motto er ”kvinde til kvinde”.
Hvis du har lyst til at hjælpe, eller har brug for hjælp, kan du få mere information på linket herunder.
Musikvideoen Stripped to the bone. Støttesang til volds ramte kvinder.
Posted on by Pernille i Alt det andet

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044