Melfrit Nødde Brød

Melfrit Nødde Brød
Kuhns Kitchen byder denne gang på bagt stenalderbrød. En Populær kosttrend som handler om at spise proteiner, fedt og gode kostfibre.
I stenalderen kunne man kun spise det, man kunne fange, såsom fisk, skaldyr, fjerkræ eller også var det noget, vi kunne plukke som grøntsager, frugter, nødder m.m. Klik dig ind og få en fantastisk opskrift
brød11
Jeg følger grund principperne i kostideen, men er ikke fanatisk omkring paleo spisen. Men prøv det. For som så mange andre kosttrends, vil trenden sikkert dø ud efter noget tid og blive afløst af en ny kost-ide.
Stenalderbrød
Opskriften er fra Thomas Rode Andersen
Ingredienser:
100 g mandler med den brune hinde
100 g hasselnødder med den brune hinde
100 g hørfrø
100 g hvide seasamfrø
100 g solsikkekerner
100 g valnødder
100 g pinjekerner
100 g grønne græskar
6 æg
1 dl olivenolie
Salt
Hak det hele så fint/groft som du ønsker det. Jeg har blendet nødder og hasselnødder. Bland alle ingredienser sammen i en skål og hæld derefter dejen i en bageform med bagepapir.
brød1
røres
For varm ovnen til 160 grader og bag brødet en time. Vend det herefter ud af formen og lad det køle af på en rist.
Velbekomme
pernille11
Variant til ost
 
Hvis du skal bruge brødet til ost, kan du tage 10 g fra af alle nødder og erstatte dem med frugter eller tørrede bær. 

 

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044