NORDCRAFT.dk

AALBORG OSER AF DESIGN, KREATIVITET OG SKØNNE BUTIKKER!
kunst17
Jeg har en stor passion for kunst og indretning. Jeg vil så gerne bruge meget mere tid på den genre. Men det bliver mest til et kig i bolig bladene.
En dag fandt jeg en webside i et boligmagasin, med de smukkeste og mest fantastiske fliser/kakler. Har forsøgt at finde dem andetsted, og til alt held så jeg dem hos en veninde i Aalborg. Hun sendte mig ned til Nordkraft! Der var en butik, som jeg ikke kendte, og tak for at jeg blev introduceret for denne skønne lille butik, Nordcraft.dk
I hjertet af NORDKRAFT finder du design butikken, som byder på eksklusivt kunsthåndværk, interiør, tøj og smykkedsign. Alt er håndplukket og i høj kvalitet, og alt med et lille tvist. Fortrinsvis fra nye up and coming designere som et alternativ til de store mainstream designbutikker der let bliver ens i alle byer. Her kan du gå på opdagelse og finde unika produkter, og gaven som man slet ikke vidste man ønskede sig. Du kan få inspiration og møde kreativiteten hvor den er. Spændende og rigt at besøge Lone som ejer butikken. Hun er imødekommende og hjælper dig gerne med at finde GAVEN. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg kigger forbi!
På billederne kan du bla. se de fatastiske fliser, som kan bruges som kunst alene på væggen eller samlet. Passer perfekt i køkkenet, bag komfuret, eller fliserne kan sættes på hylder, bruges som bordskånere, bruges som kakler til nyt bord du selv laver. Kun fantasien sætter grænsen. Nogle af dem er lavet som et lærred og tænkt til at kunne klistres direkte på væggen, skabslågen, døren eller hvor du synes. Koster fra ca. 179,00 – 239,00 kr.
Herunder forskellige tryk på lærred, lige til at hænge op, eller stille hvor du synes.
kunst12
Kunst1 kunst6
LABRE HOVEDPUDER; DESIGN DIN EGEN SOFA VEN I SKIKKELSE AF HR. & FRU DANMARK
kunst5
TREND SKÅLE I 3 STØRRELSER OG MANGE FARVER, MED NEON LÅG. PRISER FRA CA. 395,00 – 770,00 KR.
kunst8
 SUPER FEDE ØRENRINGE. PRIS CA. 275,00 KR
kunst9
Skønne frække køkkenhåndklæder
kunst16
Herunder forskellige fliser/kakler:
kunsk17
kunst17 kunst18 kunst19
Den sødeste og sjoveste fra NORDCRAFT.dk
Der er hjælp at hente for manden i dit liv, som aldrig rammer helt plet med sine gavepåfund til dig. Upload et billede af ham på din ønskeseddel – så genkender butikken ham når han kommer ind, og serverer ham straks en håndbajer, guider ham, og lover at han kommer hjem med det rigtige til DIG :-)
mand
Posted on by Pernille i Bolig og indretning

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044