FRA HERODES TIL PILATUS

Jeg vil starte med at præsentere mig selv som en helt almindelig dansker, +45 år! Jeg har længe flirtet med tanken om at åbne en blog, hvor jeg kan kreere mit eget lille virtuelle univers og dele store og små oplevelser fra livet.

Jeg elsker at skabe, både når det gælder familien, indretningen, madlavningen og bare kreativiteten i sig selv. Kan bedst li’ når det er skørt! Uforudsigeligt og lidt mærkeligt… og gerne med et tvist af lidt mystik! Tænk hvis livet var planlagt? Så ville jeg aldrig ha lyst til at stå op de dage, hvor der skulle gøres rent!!

Jeg er selvstændig og er den heldige ejer af mit eget PR og Marketing virksomhed, Pernillekuhn.dk

Jeg promoverer bl.a. kendte musikere, som er albumaktuelle, samt laver promotion omkring releasen. I de seneste 6 år har jeg lavet PR for vinderen af Dansk Melodi Grand Prix, og været på vinderturen rundt omkring i Danmark. Jeg elsker Grand Prix, og kan til hver en tid danse og synge med på Den Røde Gummibåd.

Jeg er 46 år, gift og har tre tøser. Den mindste er 13, den mellemste 19 og ældste 21.  De 2 ældste er flyttet hjemmefra, og dermed har jeg fået mere tid til mig selv. Pigerne er enormt savnet derhjemme, men jeg er stolt over at de nu er på egne ben, og nyder at de trives med deres eget. Og så er det jo skønt at kunne besøge sine børn.

Det har altid været ’kedeligt’ at se i andre folks familiealbum – og det er det fortsat… Men med Facebook og alle de andre sociale medier, hvor det er muligt at lægge fotos og diverse online, bliver det lidt sjovere, når man selv kan være med til at vælge, hvad man vil se – og hvornår man vil se det!

Her på bloggen vælger du helt selv, hvornår du gider være med!

Mine passioner og interesser – når det ikke gælder familien og arbejdet – er kunst, indretning, rejser, shopping, Retromix  i Fitness World samt fodbold. Også madlavning af den mere kreative af slagsen har fundet sit indtog i min hverdag, og alt dette vil jeg gerne dele med dig/Jer. Jeg håber, at I har lyst til at være med her på bloggen, hvor jeg vil stræbe efter, at I som læsere kan hente inspiration til hverdagen, idéer til indretning og smukke steder at rejse hen m.m.

Så vidt muligt vil jeg komme med nye indlæg så ofte som muligt. Jeg vil bestræbe mig på at dele indkøbsdage med spændende madlavning og ”folde mig ud i køkkenet”, indretningsforslag med idéer fra eget liv, samt ’hotspot’ shopping. Derimellem vil jeg krydre indslagene med lidt kunst, restaurant og caféinspirationer, sport og impulsive ting.

Reportager fra det virkelige liv, vil også være at finde her på siden.

Gode idéer og forslag modtages med kyshånd!

Velkommen til min blog – Herodes til Pilatus.

TAK TIL
I forbindelse med denne blog, vil jeg gerne takke Marie Knap, der har taget mange af billederne.