På besøg hos Sussi & Leo

Så er der Fest & God Stemning, Kitsch, Kult
- og god lunch hos Sussi & Leo
 Jeg har været på besøg hjemme hos Sussi & Leo i Saltum. Og en ting er sikkert, de overrasker igen!

 IMG_7504

Sussi & Leo er berømte – nogen vil kalde det berygtede – for deres originale og ofte humoristiske fortolkninger af klassiske pop og rock hits. Nu overrasker de alt og alle ved at sende et album på gaden … udelukkende med egne numre. Hvordan kan det nu være? har jeg spurgt parret. Åh, det er faktisk en gammel drøm, indrømmer Sussi. Leo tilføjer: Det var præcis det, vi ville, da vi var helt unge … altså komponere og udgive vores egne sange. Sussi smiler og tager kruset med kaffe: Vi har stadig noget på hjerte, og derfor er det naturligt for os at udtrykke det gennem vores egen musik.

Og noget på hjerte har parret i den grad. Det nye album hedder: Vi har alle masker på, og sangene handler om, hvordan vi skjuler os for omverdenen. I mener – med andre ord – at vi mennesker sjældent viser, hvem vi i virkeligheden er? Leo bapper på den uundværlige pibe. Faktisk mener vi, at vi mennesker aldrig viser, hvem vi selv er. Jeg tager i hvert fald en maske på, når jeg går på scenen, og en anden når jeg snakker med svigermor. Man kan vel sige, bryder Sussi ind, at vi alle bruger så mange masker i det daglige, at vi ikke engang selv er klar over, hvilken person der gemmer sig under forklædningerne. Leo griner: Jeg bliver i det mindste overrasket, over det jeg sommetider siger. Sussi får et lumsk udtryk i ansigtet: Jeg bliver kun overrasket, når du siger noget i stedet for at snakke.

På omslaget til Cd pladen kan jeg se, at I har brugt nogle særdeles dygtige musikere til indspilningen. Thomas Erenreicht på Trommer. Goran Bogicevic på bas. Henrik Kunz på kontrabas. Michael Abrahamsen, el guitar og akustisk guitar. Henrik Skriver, elektrisk guitar. Perry Stenbæk ukulele, dobro og lapsteel. Kirstine Kjær Jørgensen, violin. Kristian Fogh, Piano og orgel og Stan Urban også på piano. Sussi griner og siger: Ja, og Leo på vokal og harmonika, samt Sussi på vokal og elektrisk guitar.

sussi&leo1

Albummet er på gaden, og  kan downloades fra de fleste musik online forretninger, mens den fysiske cd kan købes i Sussi & Leos egen onlineshop . Men der er ingen grund til at vente, for alle numrene kan høres på Facebookgruppen: Vi har alle masker på. Det svarer vel til at forære sangene væk, spørger jeg. Leo nikker og overrasker mig igen ved at sige: Det vigtigste er, at pladen bliver hørt. Vi er helt ligeglade med at tjene penge på den.  Efter den udtalelse kan man vel roligt sige, at De Levende Legender fra Skagen stadig kan overraske.

IMG_7486 IMG_7487 IMG_7499 IMG_7500 IMG_7501  IMG_7508

IMG_7492

Se meget mere her

 

 

Posted on by Pernille i Ikke kategoriseret

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044