SNEAKY FOX strømper

Glimt fra den Virkelige Verden.

Hvor er det skønt indimellem at få en følelse af dengang. Dengang man var ung. Vi skal i mit tilfælde 25-30 år tilbage. Dengang jeg kun gik i kjoler fra Tone Baker og strømper fra Sneaky Fox. Total fede strømer…Pludselig var strømperne ude af mit sind, og jeg har ikke brugt dem siden! Altså indtil jeg for kort tid siden fandt en butik i KBH, som havde disse strømper. Nu skal jeg på jagt i Aalborg, og håber de findes derude på alle hylder i diverse design butikker.

SNEAKY FOX5

Forleden tog det helt overhånd. Jeg bestilte alle de strømer jeg synes var festlige til både hverdag og party! De kvikker jo selv den kedeligste sild op i mørket. Da varevognen nogle dage efter pludselig parkerede lige udenfor min dør, tænkte jeg straks – Dette bliver til et “strømpe indlæg” . Jeg tog billeder af bilen og postbudet, som nok fandt mig lidt underlig, da jeg sprang frem i min helhjemmedragt af fleece. Håret strittende og entreen fyldt med rod efter boende gæster i nogle dage. Jo han blev virkelig hilst velkommen, ham postbudet fra GLS.

Papkassen blev revet op og hver en strømpe analyseret….SNEAKY FOX I LOVE YOU! Wauv. De ser lidt små ud som de ligger der i deres pakning. Men det må komme an på en prøve. Jeg tror jeg allerede i aften vil smutte i et par Sneaky fox strømper.
Altimens jeg skriver dette ringer min mand…Noget nyt? spørger han. Hm…nej. Jo måske – har modtaget lidt nye strømper. Kan du huske da jeg gik i Sneaky Fox strømper? Næh. Men det er da feminint og lækkert til enhver kvinde!
Åh, så er jeg da glad for at ha købt nogle stykker…Og hvad gør man ikke for at vise jer disse coole strømer.  Strømper i alskens farver og mønstre må blive forårets helt store dille og fedeste trend i bedste og ægte hot stile. I hvertilfælde Pernille Kuhn stile.

Har spottet deres website, så se mere på http://sneakyfox.com

SNEAKY FOX1

sneaky fox sneacky fox1 sneackyfox SNEAKY FOX2 SNEAKY FOX3 SNEAKY FOX4 SNEAKY FOX5

Og ja, mine yndlingsstrømper var disse :)

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044