Stilsikkert look med monkeyglasses

Monkeyglasses

Sommerens første solstråler har kastet sit lys over landet, og jeg har kastet mig over lækre solbriller fra Monkeyglasses. Ikke helt tilfældigt.

For lidt tid siden havde jeg besøg en hel weekend af gamle kolleger, fra min tid på Sheraton Copenhagen Hotel i KBH. Vi var 6 tøser under sammen tag, og nogle af os havde ikke set hinanden i 20 år. Det blev til endnu en fantastisk weekend i mit liv.

IMG_7103

Min ene veninde Lisbeth, som jeg ser alt for lidt til, havde et par super smarte briller på. Haps! Sjældent man finder præcis en brille som opfylder alle ens behov. Hurtig var jeg sat ind i Monkeyglasses og tjekkede hele kollektionen på nettet. Jeg var solgt og idag bruger jeg kun briller derfra. Både solbrille og almindelig brille. Lisbeth introducerede mig for Mai-britt Seaton, kvinden bag Monkeyglasses. En skøn udadvendt og dejlig kvinde. Da jeg sidst var et smut i København, havde jeg aftalt et kort møde med Mai-Britt  - Brillemøde. Herunder ses vi 2 tøser (brilleaber) hygge i lounge sofaen på Axel Hotel Guldsmeden. Og nej vi er ikke stylet til fotosession! Natural look :)

IMG_7236 IMG_7239 IMG_7247 IMG_7251

Hjemme i Aalborg igen , og ind og prøve briller i butikken RUBAKS i Urbansgade

IMG_7038 (1)

Super betjening med stil!

IMG_7031

IMG_7039

IMG_7033

IMG_7093 2

Læs lidt om monkeyglasses

Et stilsikkert look

Monkeyglasses er pionerer inden for eksklusivt dansk brilledesign. De designer fashionable, klassiske og
stilsikre briller og solbriller. Specialmaterialer er fremstillet til deres kollektioner, så brillerne ligner og føles
som træ. Materialet er bionedbrydeligt. Brillerne er håndlavede, og hvert par er derfor unikt.

HVAD ER BRILLERNE LAVET AF?

En – To – ”Træ”. De fleste monkeyglasses er lavet i acetat – en helt særlig form for plast, der er udgjort af ca. 90% bomuldsblomster og træmasse. Råmaterialet er biologisk nedbrydeligt og kommer fra Italien. Acetat er et naturvenligt materiale, der er omstændeligt at fremstille. Det kræver en lang række trin at opnå de ønskede effekter. Fremstillingen minder lidt om at lave bolsjer. Det bløde acetat opvarmes, blandes og vrides, indtil det ønskede resultat er opnået.

 100% ØKOLOGISK

Monkeyglasses briller leveres i en stofpose fremstillet af 100 % økologisk bomuld. Udover at beskytte brillen imod ridser, er brilleetuiet også en perfekt
pudseklud.

LOOK GOOD WHILE DOING GOOD

For hver solgt monkeyglasses støtter de RedOrangutangen,
som kæmper for orangutangernes og regnskovens overlevelse
på Borneo.

For flere informationer, se her

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044