Super lækkert rødbede brød

Super lækkert rødbede brød

Jeg mangler lidt gaver, og en ide har plantet sig hos mig. Jeg vil lave en kalender med mine 12 bedste opskrifter, fra januar til december, fra Kuhns Kitchen. Jeg er i fuld gang med at finde de bedste billeder. Til hvem? ja hvem ved? :)

Igennem VISTA PRINT kan du lave din helt egen kalender med dine egne billeder. ”klik her for din egen kalender”

Glæder mig til at se mit eget resultat af kalenderen.

Jeg har besluttet kalenderen skal præges af lækre brød og bolleopskrifter.

Måske laver jeg næste gang en kalender med”

 • Super supper
 • Lækre salater
 • Hurtige og sunde retter
 • Kager
 • Desserter
 • Smoothies
 • Power drinks
Kun din fantasi sætter sine grænser!
Så skal der bages lækkert rødbedebrød.
 • 15 g 
gær
 • 3,5 dl 
vand
 • 1 dl yougurt
 • 1 spsk 
honning
 • 0,5 spsk salt
 • 540 g 
Speltmel
 • 100 g 
speltkerner
 • 150 g 
reven rødbede
 • 1 stk 
æg
 • 1 spsk sesamfrø

Rør gær og vand sammen. Herefter røres de hakkede rødbeder og spelt kernerne i, sammen med yougurt og honning. Tilsidst tilsættes melet lidt efter lidt, så dejen ikke bliver alt for tør. Vær opmærksom på at der er en del væske i rødbeder.  Dejen skal have en grov og rustik konsistens. Jeg har lavet dobbelt portion.

 

Så er der serveret. Velbekomme.:)

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044