Kornfri kerneboller
Opskriften er basseret på ca. 14-15 stk.
(Jeg laver altid dobbelt portion)
- 200 g græskarkerner
- 250 g hørfrø
- 300 g malede mandler
- 250 g gulerødder
- 250 g æbler
- Reven skal og saft af en citron
- 6 æg
- Lidt havsalt
Såfremt man ønsker, kan der tilsættes lidt kanelpulver og/eller finthakket ingefærrod.
- Blend græskarkernerne, hørfrø og mandler.
- Riv gulerødder og æbler fint
- Kom alle ingredienserne i en skål med krydderierne og æggene, og rør det hele godt sammen.
- Fordel bollerne på bagepapir på bagepladerne
- Bages på 160 grader i ca 35 til 45 minutter. Kan fryses ned.
Velbekomme
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044