super lækre Kornfri kerneboller

Kornfri kerneboller
 
IMG_6578
Opskriften er basseret på ca. 14-15 stk.
(Jeg laver altid dobbelt portion)
  • 200 g græskarkerner
  • 250 g hørfrø
  • 300 g malede mandler
  • 250 g gulerødder
  • 250 g æbler
  • Reven skal og saft af en citron
  • 6 æg
  • Lidt havsalt
Såfremt man ønsker, kan der tilsættes lidt kanelpulver og/eller finthakket ingefærrod.
  • Blend græskarkernerne, hørfrø og mandler.
  • Riv gulerødder og æbler fint
  • Kom alle ingredienserne i en skål med krydderierne og æggene, og rør det hele godt sammen.
  • Fordel bollerne på bagepapir på bagepladerne
  • Bages på 160 grader i ca 35 til 45 minutter. Kan fryses ned.
IMG_6562
IMG_6569
IMG_6563
IMG_6564
IMG_6568
IMG_6575
IMG_6578
Velbekomme

 

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen

Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044