Velkommen til mit køkken

Velkommen til lidt blandet landhandel, og velkommen til lidt skørt!

Jeg håber, at du har lyst til at lave mad med mig… Jeg vi her i starten blogge mine egne personlige favoritter, men forslag modtages med kyshånd!

Når jeg laver mad, er det med omtanke for miljøet og sundhed, interesse for spændende produkter/grøntsager og skønne farver. Så vidt muligt vil jeg helst undgå kartofler, pasta og ris, men det kan godt være vanvittigt svært, derfor gælder det om at eksperimentere, så måltidet stadig kan være en sansefyldt og mættende oplevelse. Og så nyder jeg næsten altid et glas rødvin, mens jeg rører i gryderne ;-)

KUHNS KITCHEN byder på inspiration til hverdagens mad, madpakker og gæstemad, samt et kig med ideer til borddækningen. Opskrifterne bliver med fokus på spændende råvarer i stedet for avanceret kokkekunst, så flest mulig kan være med – det er nemlig den slags mad, jeg selv ynder at servere. Derudover vil jeg én gang månedligt invitere en kendt Nordjyde på middag. Idéen er at vi sammen handler ind og laver vedkommendes livret, og derefter nyder middagen sammen. Opskriften og billeder herfra vil jeg selvfølgelig dele med Jer! Min første gæst er sangeren og produceren Søren Bundgaard, Kirsten Siggaards trofaste makker og indbegrebet af Melodi Grand Prix fra 80′ernes glade dage. Derudover har han produceret for både kendte danske- og internationale artister.

Indimellem vil jeg bestræbe mig på at få en kendt butik med indretning til at dække bordet. Derfor skal du altid huske at se med, under ”dæk dig, bord”.

Posted on by Pernille i Kuhns Kitchen

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044