Vind bogen Meditation og Mindfulness af Henning Daverne

MEDITATION OG MINDFULNESS
Henning Daverne

Interessen for meditation og mindfulness stiger eksplosivt i disse år. Men hvad er den grundlæggende filosofi egentlig bag disse populære begreber? Og hvordan får du tid til et mere mindfuldt liv i din i forvejen travle tilværelse?

meditation-og-mindfulness.jpg

Vind bogen og bliv den glade ejer af denne skønne bog. I en tid med travlhed og alt for mange bolde i luften, er det vigtigt at give os selv god tid. For at vinde bogen skal du like facebook siden til herodestilpilatus, samt sende mig en lukket besked derfra. Jeg udlodder sammen med Artpeople 3 bøger, og trækker en heldig vinder på mandag efter 15.00.

Henning Daverne er en af Danmarks førende eksperter på området, og han giver dig i denne bog en dybere indsigt i, hvad der oprindeligt ligger til grund for Østens tusindårige visdom.  I et letforståeligt sprog bliver du guidet igennem begreberne ved hjælp af illustrative eksempler og cases.

Bogens øvelser og teknikker gør det nemt for dig at tilegne dig den ny viden, så du kan anvende den med effekt i hverdagen. Her får du den definitive guide til meditation og mindfulness for det moderne menneske.


Posted on by Pernille i Anti Aging Fair

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044