Vind Pernille Højmarks nye bog, `Først nu forstår jeg intet`

Vind Pernille Højmarks nye bog, `Først nu forstår jeg intet`
Først nu forstår jeg intet_forside_small
På mit natbord ligger bogen `Først nu forstår jeg intet`. En biografi af Pernille Højmark
Jeg har fulgt Pernille Højmark og Sweethearts i mange år. Elsker musikken og Pernilles ærlige og modige fremtoning. Hun sendte mig sin nye bog, og jeg er næsten færdig med at læse den. Kan kun anbefale dig at
tage med på en rejse gennem Pernille Højmarks liv. Nyskilt og ulykkelig tager hun i januar 2013 til Buenos Aires for at finde varmen og glæden igen. I et forsøg på at forstå sig selv, ser hun tilbage på sin barndom og ungdom – på fest, druk, svigt og kærlighed. En spændende, livsglad, morsom, rå og hjertegribende beretning om sangeren og skuespillerens unge år. Og om en rejse, der ikke går som forventet.

pernille2

Først nu forstår jeg intet

Forfatter: Pernille Højmark                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Udkom:    30. oktober 2013

Omfang: 272 sider

Pris: Kr. 250

Posted on by Pernille i Jeg anbefaler...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044