Vision Board 2014 – Ja tak til livet

Vision Board 2014 – Ja tak til livet
Min skønne veninde, min pippi mor i livet, min inspirator og altomfavnende ven Lene Høiby siger :
“ Nej til intetsigerne og ja til livet!”

Du skal ikke finde dig i noget! Det gælder om at sige fra, kort og kontant! Man skal kende sine egne grænser – ikke lade sig misbruge. Ikke være slave af andre folks forventninger og ønsker! Næh – det gælder sandelig om at slå bremsen i, og først fornemme, hvad man selv har lyst til, før man lader andre mennesker trække sig rundt i manegen!

IMG_6735

Tiden er dyrebar – ressourcer-ne er knappe – man kan ikke gøre alle tilfredse. Slut med flinkeskolen! Vi får tudet ørene fulde om konstant at være på vagt – så vi følger vores egen vej og ikke andres. Det er så in i disse selvrealiseringstider – intet må stå i vejen for vores “personli-ge udvikling”. Jeg tror nu, ens egen egoistiske vej hurtig kan blive belagt med ensomhed. Det er så politisk korrekt at sige FRA -så man kan spare alle de gode ressourcer til sig selv. Ærlig talt, jeg er så skide træt af at høre på, at man bliver meget lykkeligere af at sige NEJ hele tiden. Hvornår mon det kommer på mode at sige JA og sige TIL? Efter min mening er det en meget kort- sigtet strategi at vælge fra hele tiden. Man går glip af et dybere nærvær med andre mennesker, når man ikke GIDER.

Jeg takker JA til livet, takker Ja til herlige nye udfordringer, og har altid kastet mig ud i nye ting, store som små,  uden rigtig at tænke det hele igennem. Det giver positive udfordringer undervejs, og mange lærerige minutter, timer og dage :)

Flere gange årligt samles jeg med mine Pippi veninder i 3-4 dage. Min veninde Lene er udnævnt til vores alles pippimor, og udover hygge, sladren, gåture, god mad og vin , er der pippitosselege og dybe Annika snakke, hvor alle får sin taletid. Det er ren balsam for sjælen, og uundværligt. Jo vi har takket JA til livet! Og nej til intetsigerne.

Sidst vi var sammen lavede vi en lille pippievent, hvor vi hverisær kreerede egne visionboard. En drømmetavle som er en billedlig fremstilling af ting og begivenheder, som vi ønsker i vores liv. Eller ikke ønsker, i vores liv.

Mine Vision Board billeder:

Jeg drømmer om mere dans i livet og mindre sukker. Jeg ved det kan give MIG overskud til alt det jeg gerne vil kaste mig ud i!

IMG_6666

IMG_6667

Har du/i selv lyst til at lave jeres egen drømmetavle, skal i bruge:

Magasiner

Lim

saks

Skriv en masse ord ned med de ting du gerne vil have mere af i dit liv, og lav tilsvarende med de ting der skal være mindre af i dit liv. Når du er klar, vælger du et ord på plus siden og et ord på minus siden. Med ordene `in mind`, laver du dit eget visionsboard. Alene `klip og klister` delen er super hyggelig, og du arbejder stille og roligt med de klip du vælger skal på dit board.

JA TAK TIL LIVET :) GOD FORNØJELSE!

Posted on by Pernille i Ikke kategoriseret, Jeg anbefaler...

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /var/www/herodestilpilatus.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044